طرز تهیه شاک شوکا

طرز تهیه شاک شوکا یک املت بین المللی با طعم بسیار جذاب هدیه ای از کشور تونس در آفریقا مهمان سفره های شما عزیزان برای لحظات خاطره انگیز.

مواد مورد نیاز برای طرز تهیه املت شاک شوکا

سیب زمینی 2 عدد بزرگ

بادمجان 2 عدد 

گوجه فرنگی 2 عدد بزرگ

سیر 2 حبه

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زرد چوبه، آویشن به مقدار دلخواه

پیاز 1 عدد

فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک

تخم مرغ 2 عدد

روغن 3 ق غ

طرز تهیه املت شاک شوکا

در ابتدا بادمجان هارا پوست بگیرید و نگینی ریز کنید 

مقداری نمک روی بادمجان ها بریزید و درون آب قرار دهید تا اگر تلخ هستند تلخی آن گرفته شود 

20 دقیقه تا یک ساعت بادمجان ها را در آب بگذارید تا تلخی گرفته شود 

در همین بین که زمان میگذره سیب زمینی ها و فلفل دلمه ای هارا نگینی ریز کنید و آب بکشید

سپس سیر ها را ریز کنید و در ظرفی کنارتان قرار دهید(اگر طعم سیر رو دوست دارید میتونید حجم بیشتری استفاده کنید

سپس پیاز ها را پوست بگیرید و خلال و یا نگینی ریز کنید

در ادامه برای آماده سازی گوجه ها را رنده کنید

مرحله دوم طرز تهیه املت شاک شوکا

خب حالا که تمام مواد رو آماده کردید برای پخت در مرحله اول

سیب زمینی هارو با مقداری روغن و نمک و زرد چوبه سرخ کنید 

بعد از کمی سرخ شدن سیب زمینی ها بادمجان هارا به آنها اضافه کنید که در کنار هم آماده شوند و زیر گاز رو کم کم کنید و درب ماهیتابه رو بزارید

پیاز رو در تابه ای دیگر سرخ کنید و بعد از سرخ کردن به مواد قبلی اضافه کنید 

خب حالا سیر را به مواد اضافه کنید و کمی زیر گاز رو بیشتر کنید و بعد از اینکه بوی سیر بلند شد ادویه ها را به مواد اضافه کنید 

بعد از اینکه ادویه ها را اضافه کردید بزارید کمی تفت بخورند تا طعم ادویه ها در مواد بپیچه و خوش عطر شوند

خب حالا فلفل دلمه ای ها و گوجه های رنده شده رو به مواد اضافه کنید و کمی زیر گاز رو بیشتر کنید تا آب اضافی گوجه ها تبخیر شود

بعد از اینکه آب گوجه ها تبخیر شدند تخم مرغ ها را در ظرف بشکنید و بعد از اینکه تخم مرغ ها فرم گرفتند و پختند غذای شما آماده است.

امیدوارم از این طرز تهیه املت شاک شوکا نهایت لذت رو ببرید. نوش جان

سفارش انواع غذای خانگی از مجموعه آریامن در مشهد

دیدن پیج کاری در اینستاگرام

طرز تهیه املت شاک شوکا