طرز تهیه کاسترول مرغ

طرز تهیه کاسترول مرغ و سیب زمینی معروف ترین غذای فرانسوی که با گوشت، مرغ، سیب زمینی، بادمجان و حتی ژامبون مرغ آماده میشود و طعم عالی دارد و میتوان به عنوان یک غذای کامل از آن لذت برد.

مواد لازم برای طرز تهیه کاسترول مرغ

فیله مرغ 400 گرم

سیب زمینی 5 عدد متوسط

پیاز 1 عدد کوچک

خامه صبحانه 1 پاکت 250 میلی لیتری

پنیر موزارلا 150 گرم( از پنیر چدار نیز میتونید استفاده کنید)

روغن زیتون 2 ق غ

سیر 1 حبه

نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه

از قارچ، فلفل دلمه، کلم بروکلی، سبزیجات دلخواه و بادمجان اگر دوست دارید به مقدار دلخواه میتونید استفاده کنید.

طرز تهیه کاسترول مرغ و سیب زمینی

در ابتدا فیله مرغ رو به تیکه های مربع شکل کوچک برش بزنید و درون ظرفی بریزید 

سپس نمک، فلفل سیاه، سیر و روغن زیتون رو به مرغ ها اضافه کنید و با دست هم بزنید تا مواد و طعم مواد به خورد مرغ ها برن

خب حالا روی ظرف رو سلفون و یا یک پلاستیک بکشید و نیم ساعت درون یخچال قرار دهید

اگر هم زمان دارید میتونید زمان بیشتری در یخچال نگهداری کنید تا کاملا طعم به مغز مواد برن

در همین بین که مرغ ها درون یخچال هستند سیب زمینی هارو بشورید و سپس پوست بگیرید

حالا سیب زمینی هارو به صورت نگینی ریز و یا درشت برش بزنید

اگر دوست دارید سیب زمینی ها بیشتر طعمش به چشم بیاد میتونید سیب زمینی هارو برش های بزرگ بزنید

در ادامه یک ظرف انتخاب کنید که بشه داخل فر گذاشت.

مرحله دوم آماده سازی

کف ظرف رو چرب کنید و سیب زمینی هارو در کف ظرف بچینید

روی ظرف رو فویل آلمینیومی بکشید و به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید

بعد از اینکه سیب زمینی ها نرم و یا همان پخته شدند از فر خارج کنید

در همین بین که سیب زمینی ها در حال پخته شدن هستند مرغ های مزه دار شده رو در یک تابه با روغن کم سرخ کنید 

در مرحله بعد مرغ هارو بعد از سرخ شدن بر روی سیب زمینی ها بریزید 

یک عدد پیاز رو پوست بگیرید و روی مواد داخل ظرف خلال برش بدهید و بریزید درون ظرف مرغ ها

در ادامه خامه صبحانه رو با یک چنگال و یا همزن بزنید تا خوب یکدست بشه و کمی نمک به خامه ها اضافه کنید و روی مواد بریزید

ظرف رو به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید 

بعد از اینکه زمان حدودی گذشت ظرف رو از فر خارج کنید و مقداری پنیر پیتزا بر روی مواد بریزید و دوباره در فر قرار دهید

منتها اینبار قسمت گریل رو روشن کنید تا پنیر ها آب بشوند

بعد از اینکه پنیر پیتزا ها طلایی شدند از فر خارج کنید 

زمانی که مواد کمی سرد شدند آماده نوش جان کردن میباشند.

امیدوارم از این طرز تهیه کاسترول مرغ لذت برده باشید. نظرات خودتون رو برای ما ثبت کنید

سفارش انواع غذای خانگی از مجموعه آریامن در مشهد

دیدن پیج کاری در اینستاگرام

طرز تهیه کاسترول مرغ